martes, 3 de julio de 2012

Kathmandú: primeres impressions

Ja son tres els dies que portem recorrent la capital d'aquest gran país i ja ens veiem en cor de dir que malgrat el tràfic, la brutícia i el soroll... SÍ, ens agrada molt! 







És una ciutat gran, amb edificis baixos i plena de vida i racons molt entranyables. La gent és molt agradable i amable amb els turistes. 

Destaquem la Durbar Square, la plaça hinduista més important de Kathmandú, on es troben diversos temples dedicats als deus i deeses d'aquesta religió. Avui hem tingut la oportunitat de veure a la Kumari, la petita deesa viva que és escollida després de dures proves. Ha sigut tota una experiència!!! 

També hem visitat el Monkey Temple, la "stupa" budista més important de la capital anomenada així per la gran quantitat de micos que s'hi poden trobar. És un lloc que està alçat i des d'alla hi ha unes grans vistes de la ciutat. 

I finalment hem vistat Thamel, el barri turístic i més occidentalitzat de Kathmandú. Hi ha moltes botigues on regatejar diversos productes. El primer cop que hi hem anat no hem comprat res, però no serà així la pròxima vegada... 

I de mica en mica anem descobrint aquesta gran ciutat... 

Fins aviat! 

2 comentarios:

  1. Quina enveja que hem feu, només de veure les fotos i els comentaris jo m´apuntava ara mateix.

    Salut,

    Agustí

    ResponderEliminar
  2. Agustí això és genial! Si mai en teniu ganes, temps i l'oportunitat deixeu-vos-hi caure perquè et portes moltes sorpreses, molt bones! :)

    Un petonet i records a tota la familyyy!

    ResponderEliminar